Over mij

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Sil de Lange. Ik ben 21 jaar en woon in Didam. Ik ben 2.04m en kijk er nu al naar uit dat u grappen gaat maken over mijn achternaam.

Ik ben een rustige jongen met een frisse blik op de wereld, iemand die leeft vanuit zijn gevoel. Ik ben erg sociaal, wil graag mensen helpen. Daarnaast kan ik ook wel eigenwijs zijn en soms een beetje chaotisch.

Ik ben in februari 2016 op niveau 4 afgestudeerd aan het Graafschap College te Doetinchem als Mediadesigner en Webdeveloper. Dit is een vierjarige opleiding. In deze periode ben ik als persoon behoorlijk gegroeid. Van kleins af aan was ik al een groot fan van de computer. Later heb ik deze 'kwaliteiten' om weten te zetten naar bruikbare vaardigheden zoals; websites kunnen analyseren op kwaliteiten en valkuilen, websites zelf ontwerpen en alles wat daar zoal bij komt kijken.

over mij

De sociale ict'er.

Momenteel volg ik de HBO opleiding SPH, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in Nijmegen. Ik hoor u al denken, van ICT naar een sociale studie? Jazeker, het kan. Ik heb in de tijd dat ik ICT studeerde, een grote persoonlijke groei doorgemaakt. Ik was 16 toen ik aan de opleiding begon, en 20 toen ik afstudeerde. In die periode verander je als jongen een beetje, krijg je andere interesses. Zo ben ik van computer-nerd naar begeleider van jongeren met een beperking gegaan.

Mijn insteek, toen ik naar de SPH ging, was om mijn ICT verleden achter mij te laten en mij volledig te richten op SPH. Al snel kwam ik erachter dat ik de computerwereld nog steeds erg leuk vind. Vandaar dat ik in november 2017 mijn eigen webdesign/development bedrijf ben gestart. Ik heb inmiddels al aan diverse mensen, naar tevredenheid, een strakke en functionele website geleverd.

Het voordeel aan een SPH'er als ICT'er is dat ik meer klantgericht ben dan andere bedrijven. Ik kan u begeleiden in het vormgeven van uw wensen en ideeën en desgewenst voorstellen voor aanvullingen doen waarvan ik denk dat u of uw bedrijf daar echt baat bij heeft. Ik kijk naar uw bedrijf maar ook naar u als persoon. Ik kan u inzichten geven waar u van tevoren nog geen idee van had. Hierin onderscheid ik mij van andere bedrijven.

Kijk gerust verder rond op deze website. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om mij een bericht te sturen via de live chat, mail of het contactformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.


*Foto gemaakt door Sophie Zweers