Wat ik aanbied

Bekijk hier modules die u eventueel aan uw site kunt toevoegen

Clean Contrast domein

Domeinnaam

49,95per jaar

Heeft u nog geen domeinnaam? Bij Clean Contrast kunnen wij dit binnen een dag voor u regelen. U heeft keuze uit de topleveldomeinen; .com .nl .be .org .net .info .de en .eu
Clean Contrast SSL

SSL certificaat

19,95per jaar

Een SSL certificaat is een bestand dat ervoor zorgt dat er een betere beveiliging van gegevens tussen de server (jouw website) en een browser (zoals Chrome of Internet Explorer) is. Google is hier ook een groot fan van en moedigt dit zelfs aan.
Clean Contrast logo huisstijl

Logo / huisstijl

249,95

U kunt bij Clean Contrast ook terecht voor het laten ontwerpen van een logo en/of huisstijl. In dit pakket zit; een logo, huisstijl, briefpapier en visitekaartjes. Alle bestanden worden drukklaar geleverd.
Clean Contrast email

Bedrijfsemail

9,95per jaar

Bij Clean Contrast kunt u ook een zakelijk e-mailadres laten aanmaken, zodat u het contact tussen u en uw klanten zo professioneel mogelijk kunt houden.
Clean Contrast Blog

Blog module

69,95

Door een blog op uw site te zetten, wordt uw site dynamischer en minder statisch en houdt u uw bezoekers op de hoogte van de laatste trends of nieuwtjes op uw vakgebied. Google vindt dit ook heel interessant.
Clean Contrast Messaging

Chat module standaard

49,95

Bezoekers op uw site kunnen via een chat module contact met u opnemen, u kunt deze berichten meteen via al uw devices beantwoorden.
Clean Contrast Messaging Premium

Chat module premium

149,95per jaar

Met de premium Chat module kunt u 3 gebruikers toevoegen aan uw Live chat (bij meer gebruikers zal de prijs omhoog gaan). Hierbij is de kans groter is dat een bezoeker zo snel mogelijk antwoord krijgt. Ook kunt u hiermee openingstijden voor de live chat instellen en kunnen de bezoekers berichten achterlaten voor u om later te beantwoorden.